Verilabs

VerilabsVerilabs biedt testen aan die je thuis zelf kunt afnemen en ook een rechtsgeldige test. De DNA testen die Verilabs aanbiedt worden in een Nederlands lab uitgevoerd welke ISO17025 (TMFI RVA L512), conform ISFG geaccrediteerd is.

Als je wilt weten of een man de biologische vader is van een kind, dan bieden DNA-verwantschapsonderzoeken van Verilabs uitkomst. Verilabs biedt testen aan die je thuis zelf kunt afnemen en ook een rechtsgeldige test.

Bij een DNA vaderschapsonderzoek toont Verilabs met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of iemand werkelijk de biologische vader is van een kind. Loop je rond met twijfels of maak je je zorgen? Wil je weten of jouw partner werkelijk de biologische vader is van je kind? De DNA onderzoeken van Verilabs bieden hiervoor een uitkomst. Verilabs biedt zowel een voordelige thuistest als een rechtsgeldige test.

Kiezen voor Verilabs

De DNA testen die Verilabs aanbiedt worden in een Nederlands lab uitgevoerd welke ISO17025 (TMFI RVA L512), conform ISFG geaccrediteerd is. Je DNA wordt dus niet doorgestuurd naar een ander lab die niet in Nederland is erkend. Zo is je DNA dus veilig en komt het niet in handen van anderen. De kosten van een onderzoek zijn afhankelijk van een aantal factoren. Er zijn namelijk verschillende DNA testen. Een thuistest of rechtsgeldige test kan men eenvoudig aanvragen via de officiele website. Ook kun je een testpakket aanvragen.

Je vraagt je misschien af hoe zo een test werkt? Bij een DNA test die je thuis zelf moet afnemen moet je wangslijmvlies van jezelf afstaan. Bij een vaderschapsonderzoek wordt de moeder standaard meegetest. Het is niet noodzakelijk of verplicht, maar als de biologische moeder van een kind wordt meegetest bij een vaderschapsonderzoek geeft dat een hoger zekerheidspercentage.

Op die manier wordt een vals-positieve uitslag vermeden. Is de biologische vader van iemand overleden, dan kan je ook met diens ouders testen of hij je biologische vader is. Dat wordt dan een grootouder test genoemd.

Een DNA test kan antwoord geven op vele vragen, waar je misschien al heel lang mee rondloopt. Afhankelijk wat voor soort test je wilt doen kunnen de kosten verschillen van elkaar. Het is dus belangrijk dat je weet wat voor soort test je wilt laten uitvoeren. Er zijn verschillende testen zoals: broer-zus test, een vaderschapstest of familierelatie testen.

Loop je dus rond met de vraag of je verwant bent aan een ander persoon of heb je enkele twijfels? Neem dan een DNA test. De DNA test neemt al je onzekerheid weg, dus de test kosten zijn het meer dan waard. Je kunt door middel van deze test op een anonieme wijze antwoord krijgen op je vraag of vragen waarmee je al jaren rondloopt. Je hoeft dus niet helemaal meer naar je huisarts te gaan.

Kwaliteit

Verilabs voert snel en kwalitatief hoogwaardig verwantschapsonderzoek uit. Verilabs is gewaarborgd en verzekerd door de ISO 17025 accreditaties. Zij bieden dus onderzoeken aan die voldoen aan strenge eisen. Het identificatie en monsterafname protocol is onderzocht en goedgekeurd door de RvA volgens de richtlijnen van de International Society for Forensic Genetics (ISFG).

De resultaten van de tests zijn zeer nauwkeurig en er wordt gewerkt met een hoge mate van vertrouwen. Verilabs werkt uitsluitend met professionals die nauwgezetheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen.

Een test is alleen rechtsgeldig onder strikte voorwaarden. De verwantschapsonderzoeken zijn geaccrediteerd en draagt altijd het RvA kenmerk. Dit rapport is conform de laatste wetgeving van maart 2009. Vertrouw dus alleen bedrijven die het RvA kenmerk met zich meedragen.

DNA is namelijk een stukje persoonlijke code. Verilabs biedt verschillende verwantschapsonderzoeken aan. Een DNA test kan veel informatie over jezelf en je familie geven. Informatie die je zelf nog niet eens wist. Je kunt dus thuis, online of in een lab DNA tests afnemen. Tenslotte is het goed om te controleren of de aanbieders goede privacy-richtlijnen hanteren. Zij gaan namelijk om met gevoelige informatie.