Mijnlabtest

mijnlabtestMensen delen ongeveer 99,5% van hun genetische samenstelling. Hoewel 0,5% misschien geen groot verschil lijkt, maakt deze resterende 0,5% dat elke persoon er zo anders uitziet, voelt en zich gedraagt. Dat maakt dat de een rood haar heeft en de ander bruine ogen. Elk levend wezen, dus ook dieren, beschikken over hun eigen unieke DNA. Verschillen in DNA worden varianten genoemd en kunnen wijzen op bepaalde kenmerken die verband houden met voeding, lichaamsbeweging en suppletie en kunnen ook etnische samenstelling spreken.

Onze DNA bevat waardevolle informatie die ons kan helpen bij het nemen van slimme levensstijl beslissingen, ondersteund door de wetenschap. Vitagene us van mening dat mensen meer controle moeten krijgen over hun gezondheidsgegevens. Naast je DNA kunnen de omgeving waaraan we worden blootgesteld en de voedings- en levensstijl keuzes die wij maken ook een belangrijke rol spelen in onze gezondheidsresultaten.

Vitagene biedt een compleet persoonlijk plan rond jouw dieet, huid en fitness. Het is je gezondheidspartner en kan je voorzien van bruikbare en effectieve plannen die je helpen om gezonder en daarmee ook gelukkiger te leven. Je kunt bij Vitagen een DNA test uitoefenen gericht op je gezondheid. Het health en ancestry-rapport geeft je een overzichtelijke voedings- en bewegingsanalyse. Heb je in het verleden een DNA test uitgevoerd bij een ander bedrijf? Dat is geen probleem. Naast DNA-testen biedt het bedrijf je de mogelijkheid om maandelijkse supplementen van farmaceutische kwaliteit te kopen die zijn afgestemd op je DNA en levensstijl.

Hoe moet ik een DNA test afleggen

Het afleggen van zo een DNA test is heel eenvoudig. Je bloed is niet nodig, dus ook geen gedoe met naalden. Omdat je de kit thuis kunt bestellen, hebben de aanbieders het zo makkelijk mogelijk gemaakt dat je in je eentje zo een test kunt uitvoeren.

Je DNA-test vereist alleen een eenvoudig DNA-wangstaafje. Heb je de kit in handen dan volg je de eenvoudige instructies op voor het uitstrijken van de binnenkant van je wang.
De bestelling wordt geleverd met een voorafbetaalde retour-mail, dus het retourneren van een monster is snel, eenvoudig en gratis. De klinische laboratoria voldoet aan de normen van the clinical laboratory improvement amendments. Dit garandeert de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van je testresultaten.

Iedereen beschikt over zijn eigen unieke DNA. Deze wordt door de geavanceerde algoritme geleid en wordt vergeleken met een uitgebreide database. Omdat meerdere mensen jou voor zijn geweest is de database heel groot. Jouw gezondheidskenmerken worden vervolgens toegewezen aan je zodat je verder kunt plannen voor voeding, lichaamsbeweging en supplementen die overeenkomen met je exacte gezondheidsbehoeften.

Zo kun je dus je levensstijl aanpassen. Vitagene gelooft erin dat genetische informatie het hoogste beveiligingsniveau verdient. Daarom is je privacy een topprioriteit bij Vitagene. Maak je dus geen zorgen om je inschrijfinformatie, gezondheidsdoelen, medische geschiedenis en genetische informatie. Deze zullen worden beschermd door industriƫle standaard beveiligingsmethoden.

Omdat er verschillende aanbieders zijn, zijn er ook verschillende testen voor DNA. Zo heb je testen die zich richten op je gezondheid, andere testen geven de etniciteit en herkomst van je voorouders aan en je kunt zelf een test nemen om te kijken of er een erfelijke ziekte voorkomt in je familie.

Als je dus niet per se naar het lab wilt gaan voor een DNA test kun je ook een DNA test kit kopen. Zo een kit geeft je de instructies wat je moet doen en deze moet je dan terug opsturen. Het kost je misschien wel wat, maar een DNA test bevat waardevolle informatie die je kunt gebruiken voor verschillende aspecten in je leven.

Hoe wordt je privacy beschermd? De resultaten en DNA-monster worden opgeslagen zonder naam of andere gebruikelijke identificerende informatie. Vitagene vernietigt de fysieke DNA-speekselmonster nadat het is geanalyseerd. De gegevens worden niet met derden gedeeld, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.