Living DNA

 

Met de DNA test van Living DNA weet je precies waar je vandaan komt.

Living DNA

Op Living DNA.com kun je meer te weten komen over je voorouders. Deze website kan jouw afkomst afbreken met ongeëvenaarde wereldwijde regionale en subregionale details, ongeacht hoe uniek je afkomst is. 

Ontdek meer

Een DNA  test wordt uitgevoerd voor verschillende redenen. Als je zeker wilt zijn dat iemand de vader is van je ongeboren kind of juist om te bewijzen dat zo iemand niet de vader is. Een DNA test kan een heleboel nuttige informatie aan ons geven. Zelfs voor gezondheidsredenen kun je zo een test uitvoeren, bijvoorbeeld als je gezonder wilt leven of als je wilt weten als een bepaalde ziekte erfelijk is in je familie. Tenslotte kun je een DNA test uitvoeren als je meer inzicht wilt over de achtergrond en geschiedenis van je familie. Je kunt hiermee achterhalen van waar je voorouders kwamen en hoe zij zich migreerden. Er kunnen zelfs nog afstammelingen zijn die nog leven. Je hebt dus kans dan een nicht of neef die je niet kent in leven is.

De unieke code van jouw DNA kun je vergelijken met de DNA-code van andere mensen. Hoe meer overeenkomsten er zijn, hoe groter de kans dat je een verwant bent van deze persoon. Bij zo een DNA test wordt jouw DNA vergeleken met dat van andere groepen mensen. Er kan dus een match ontstaan. Als dat het geval is, betekent dit dat je een grote kans hebt dat jouw voorouders daar vandaan komen. Met zo een DNA test kan dus aangegeven worden als deze overeenkomstig is met DNA van mensen uit andere landen. Door naar dit DNA te kijken kun je overeenkomsten vinden met verre voorouders. Dit gaat zo ver terug dat je kunt kijken naar de migratie routes die de eerste groepen mensen vanuit over de hele wereld hebben afgelegd.

Ontdek je achtergrond

Op Living DNA.com kun je dus meer te weten komen over je voorouders. Omdat een heleboel mensen jou voor zijn geweest is de database ook groter. Op die manier kunnen er patronen worden ontdekt. Veel mensen met de overeenkomstige DNA wonen bij elkaar. Dat komt omdat groepen van mensen samenwonen en kinderen krijgen. Maar er vindt ook migratie plaats. Jouw verre achterneven kunnen dus in een geheel ander land wonen.

Deze website kan jouw afkomst afbreken met ongeëvenaarde wereldwijde regionale en subregionale details, ongeacht hoe uniek je afkomst is. Volg je afkomst via je voorouders van moeders kant en zie hoe ze zich gedurende duizenden jaren over de hele wereld hebben verplaatst. Ook kun je de reis die je vaderlijke voorouders hebben afgelegd zien. Onze voorouders hebben zich namelijk over de hele wereld verspreid.

Waarom een ​​ DNA-vooroudertest doen?

Deze test heeft betrekking op de afkomst van je familie, moederlijn en vaderlijn. Zo weet je van waar je familie echt komt en dus ook waar jij vandaan komt.  Door de unieke DNA-testmethoden krijg je te zien welk deel van je DNA afkomstig is uit welk geografisch gebied van de wereld. De resultaten kunnen je misschien zelfs verbazen. Wil je meer over jezelf weten als persoon? Dan is ook deze DNA test een goede optie. Mensen met weining tot geen kennis van hun naaste of voorouders kunnen ook zo een DNA test afleggen. Je DNA-gegevens worden zodanig verwerkt dat het eenvoudig is om te begrijpen. Op de officiele website kun je dus een DNA kit kopen en thuis zelf een monstertje klaarleggen. Deze kun je terug sturen en in 6-8 weken krijg je de resultaten terug. Ontdek meer over jezelf, wie je bent en je familie. Met behulp van DNA kun je misschien zelfs levende verre familieleden vinden om jullie geschiedenis verder te verkennen.

Tenslotte is bij Living DNA privacy zeer belangrijk. Je hebt altijd controle over je informatie en hoe deze wordt gebruikt. Dat is ook een stukje zekerheid voor jou. DNA bevat namelijk een stukje unieke code die niet zonder jouw toestemming gedeeld mag worden. Ben je klaar met je test? Dan kun je zelfs aangeven of men jouw gegevens wilt verwijderen.

Veel gestelde DNA test vragen

Coming soon

Coming soon