Gratis DNA test bestellen?

Een gratis DNA test bestellen? We hebben alle aanbieders nagekeken voor een gratis DNA test, die hebben we helaas niet kunnen vinden. Aanbieders die gratis een DNA test versturen, is dat WEL te vertrouwen? Wij denken van NIET, want je DNA gegevens zijn privé en daar mag geen misbruik van worden gemaakt. Daarom bevelen we de meest populaire DNA test aanbieders aan. Deze aanbieders hebben vaak een proefperiode van 14 dagen.

 

Gratis proefperiode van 14 dagen!

Er zijn wel meer aanbieders die een proefperiodes van 14 dagen aanbieden. De aanbieders die we hebben uitgekozen, hebben de beste/kwaliteit service. Met deze Proefperiode krijg je alle informatie over de DNA-test thuis gestuurd, in die proefperiode kun je 14 dagen overwegen of je de DNA test echt wil laten onderzoeken.

 

MyheritageDe aanbieders met een gratis proefperiode

De aanbieders met de beste proefperiode en de beste/kwaliteit service.

  • 1.Gratis proefperiode van 14 dagen bij Myheritage (DNA test 59 euro)
  • 2.Gratis proefperiode van 14 dagen bij Ancestry.com (DNA test 99 usd)

 

Beste DNA test kit voor thuis bestellen?

Iedereen die meer wil weten over zijn afkomst of zijn overgrootouders, dan ben je misschien ook nieuwsgierig naar een DNA-testkit voor thuis. De uitvoering is erg eenvoudig: door simpel de binnenkant van je wang te vegen. De DNA testbuisjes stuur je naar de aanbieder. Na een paar dagen of weken krijg je het resultaat van de DNA test te zien op de website van de aanbieder. Deze DNA test kan genetische mysteries ontrafelen die generaties terug kunnen gaan.

Dergelijke DNA-test aanbieders brengt ook inherente privacy met zich mee. Deze aanbieders zijn gebonden aan enkele wettelijke richtlijnen die het gebruik van uw DNA gegevens regelen, namelijk het delen van uw gegevens. Als je vandaag de dag kiest voor een DNA-test, zal die waarschijnlijk leiden tot toekomstige matches. We vinden na veel onderzoek, dat Ancestry, de meest effectieve aanbieder is. We zijn tot deze conclusie gekomen, kun je lezen hieronder.

 

Meer informatie over het vergelijken van de DNA testen

Bij het vergelijken van de DNA test aanbieders, kwam Ancestry dus het beste naar voren, ze hadden ook het beste DNA-testkit omdat de testresultaten op een duidelijkere manier word gepresenteerd dan de andere DNA test aanbieders, vooral de uitgebreide informatie over de voorouders. Omdat alle DNA-aanbieders die we hebben getest in grote lijnen vergelijkbare resultaten opleverden, over de etnische afkomst. We geven daarom na onderzoek, Ancestry een duidelijk voordeel.

En voor mensen die op zoek zijn naar verre neven of zelfs biologische ouders, vergroot de geclaimde DNA-database van het bedrijf van meer dan 18 miljoen klanten, waar dus de kans heel groot is op succesvolle matches. In tegenstelling tot de meeste andere DNA aanbieders die we hebben getest, Ancestry mag echter niet onafhankelijk uw moederschap en vaderschap delen. Ancestry neemt deel aan biomedisch onderzoek met zowel profit- als non-profitgroepen. Want het delen van de DNA-test gegevens doen we alleen met uitdrukkelijke toestemming van de klanten.