Embark

Embark biedt speciale DNA testen aan voor je hond.

Alle levende wezens beschikken over DNA. Ook honden hebben dus hun eigen DNA. Heb je dus altijd al willen weten wat de genetische herkomst is van je huisdier? Dan kun je zelfs van je hond een beetje DNA nemen. Zo een test kun je kopen bij een dierenshop, maar je kunt ook een Embark DNA test laten aanvragen.

Aangedreven door een diepe liefde voor honden en een passie voor het begrijpen van hun houding tot gedrag, hebben Ryan en Adam Boyko het laatste decennium besteed aan het leren van alles wat ze konden over honden. In de loop van hun zoektocht om honden te begrijpen, hebben de oprichters van Embark veel dingen ontdekt die elk ras en elke individuele hond uniek maken. Deze zoektocht ging zo ver terug, to wel 15.000jaar geleden.

Adam’s lab heeft ook de genetische basis voor veel hondenziekten en eigenschappen blootgelegd. Hoewel ze graag in afgelegen uithoeken van de wereld en in het laboratorium hebben gewerkt, hebben Adam en Ryan altijd hun werk willen delen en het leven van honden overal willen verbeteren. Samen met het Cornell University College of Veterinary Medicine richtten ze Embark op. Eigenaren en hun huisdieren kunnen onmiddellijk profiteren van de nieuwste en meest geavanceerde wetenschap van Ebark.

Ze kunnen ook elke dag bijdragen aan het bevorderen van wetenschappelijke ontdekkingen. Door voortdurend nieuwe inzichten te delen en meer gegevens te verzamelen, kunnen onze honden profiteren van de beste zorg. Embark wilt de reis van je hond dus met je delen, zodat je je lieve viervoeter ook beter kan begrijpen. Via een honden DNA test kan Embark je helpen je hond te begrijpen en verzorgen als nooit tevoren. Samen met Embark kun je nieuwe ontdekkingen doen op het gebied van gezondheid, welzijn, verzorging en begrip van honden.

DNA test hond

Het afnemen van een DNA test voor een hond lijkt misschien op een dure en tijdrovende activiteit. Maar dit is niet het geval. Maar waarom zou iemand een DNA test van hun hond willen afnemen? Met zo een test krijg je meer inzicht over de achtergrond en het gedrag van je hond. Je kunt ook de herkomst van je hond achterhalen. Zo kun je je hond beter leren kennen. Door middel van een DNA test kun je je hond gezonder laten eten of zelfs beter trainen. De test is dus niet nutteloos of een tijdrovende activiteit.

Kennis over de ras samenstelling van een hond biedt verschillende voordelen. Je kunt een betere en doelgerichte gedragstraining aanleren aan je hond. Je kunt hem de juiste voeding toedienen. Kies door middel van de DNA test de juiste oefeningen en trainingen die bij je hond passen en het helpt jou om je hond beter te leren begrijpen.

Het kan soms ook voorkomen dat je hond een ziekte heeft of erfelijke aandoening. Dit kun je samen met de dierenarts bespreken. Nadien wordt de hond onderzocht en volgen er enkele aanvullende onderzoeken. Met behulp van deze medische testen kunnen ouderdieren worden gescreend op bepaalde erfelijke aandoeningen. Zo een test is handig, vooral op momenten dat je hond plotseling heel erg ziek wordt en je niet weet wat er met hem aan de hand is. Met een DNA test kan worden vastgesteld of de hond op dat moment vrij is van of lijdt aan een erfelijke aandoening. Het is een momentopname, wat betekent dat op een later moment bij de hond alsnog sommige erfelijke aandoeningen tot uiting kunnen komen. Ga je dus een puppy of hond overkopen van iemand anders dan is het verstandig om te vragen naar de DNA resultaten. Aan de hand hiervan weet je of je hond erfelijke ziektes kan krijgen. Ook kun je met de resultaten de juiste voeding en training geven aan je hond.

Primary Care

Sed porttitor lectus nibh. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis. In faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia. Curae donec velit neque porttitor lectus nibh.

Urgent Care

Sed porttitor lectus nibh. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis. In faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia. Curae donec velit neque porttitor lectus nibh.

Pharmaceutical

Sed porttitor lectus nibh. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis. In faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia. Curae donec velit neque porttitor lectus nibh.

Better Health Care is Our Mission

24/7 service. Same Day Appointments are Available.