De Nutrikliniek

denutrikliniekHeb je een heleboel dieettips geprobeerd, maar kun je nog steeds niet het gewenste resultaat krijgen? Dan kun je een DNA gezondheidstest doen. Dit klinkt misschien vreemd, maar je DNA kan wel veel vertellen over je lichaam en de gezondheid ervan. Informatie die je zelf misschien nog niet eens wist.  Wil je een stabiel gewicht, betere voeding en gezonder leven?

Doe de Nutri DNA-test bij De Nutri Kliniek. De adviezen die je krijgt omtrent je DNA zijn afgestemd op je leefstijl en je lichaam, je genen en je persoonlijke behoeften. Onze genen geven aan hoe we in elkaar zitten. Al deze informatie wordt gebruikt om je advies te geven over je voeding en je leefstijl. Als het nodig is wordt er een speciaal behandelplan voor je opgezet.

Omdat het ontstaan van de meest voorkomende aandoeningen een combinatie is van genetische aanleg, leefstijl en omgevingsfactoren, brengt De Nutri Kliniek de kennis van deze gegevens op unieke wijze samen. Je wordt begeleid door een team van specialisten en zij helpen je met je persoonlijke zorg. Gezonder leven lijkt makkelijk, maar niet een ieder krijgt het voor elkaar.  Preventie en persoonlijke, specialistische zorg op meerdere gebieden zijn kernwoorden in de aanpak van Nutri Kliniek.

Samen met medische specialisten wordt gewerkt aan een aanpak die geheel gepersonaliseerd is.  Als mensen gezonder gaan leven, dan worden ze ook minder snel ziek. De missie van de kliniek is dus om een preventieve vorm van gezondheidszorg te bieden. Dit samen met gepersonaliseerde adviezen en een uitgebreide nazorg. Aan de hand van je DNA willen zij je dieet aanpakken, zodat je de juiste voeding in je lichaam kan zetten en de juiste leefstijl op kan na houden.

Bij De Nutri Kliniek staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Daarom werkt De Nutri Kliniek samen met de beste specialisten en zijn de DNA-testen van de hoogste kwaliteit. Waarom zou je dus kiezen voor deze kliniek?

 • Er wordt gewerkt met een team van medische professionals zoals dietisten en psychologen
 • Handelingen en protocollen liggen vast in een kwaliteitssysteem
 • Er worden maar liefst 88 verschillende genetische varianten onderzocht
 • De test wordt gedaan volgens een protocol door een specialist in de kliniek. De test bestaat uit het afnemen van wangslijmvlies
 • DNA wordt onderzocht in een gerenommeerd lab
 • De test voldoet aan strenge kwaliteitseisen
 • Het laboratorium heeft het ISO15189-certificaat

De Nutri Kliniek voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van preventieve screening. Gedurende het traject biedt De Nutri Kliniek ook een optimale bescherming aan haar klanten. Je persoonlijke gegevens zijn beveiligd in een elektronisch patienten dossier.  DNA-sample’s worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de test. De sample’s gaan dan naar het lab en worden na een half jaar vernietigd.

Het DNA wordt middels een barcode geanonimiseerd en de uitslag komt ook anoniem retour. Alleen de arts weet de barcode te vertalen naar een specifiek persoon. De resultaten bespreek je dan met de arts en krijg je je rapportage mee naar huis. Op basis van een DNA kun je dus meer te weten komen over hoe je je levensstijl moet aanpassen. De kennis die verkregen wordt uit de Nutri- DNA-Test is een goede motivator voor diegene om zich aan het voorgeschreven advies te houden.

Waarom een Nutri DNA test?

Door middel van een Nutri DNA test krijg je inzicht in:

 • Het verbeteren van je gezondheid, dankzij een persoonlijke voeding en leefstijladvies
 • Informatie over je genetische aanleg voor overgewicht, hoge bloeddruk en cholesterol
 • Helpt als motivator
 • Welk effect bepaalde voedingsstoffen hebben op je lichaam
 • Voedingsadviezen

Wil je dus meer op je gezondheid blijven letten en je levensstijl aanpassen met een voedingspatroon die bij je past? Dan kun je de Nutri DNA test afnemen.