Consanguinitas

consanguinitasTwijfel je over een biologische relatie in de familie? Ben je geadopteerd of wil je meer weten over je familie? Heb je vragen over adoptie kwesties of wil je een stamboomonderzoek doen? Dan kun je hiervoor een DNA test aanvragen. Ben je in verwachting of twijfel je over een verwantschap? Dan kun je een vaderschaps-test doen. Een DNA test biedt oplossingen op het gebied van biologische relaties. Het is een betrouwbare en betaalbare wijzen om antwoord op al je vragen te krijgen. Je kunt heel eenvoudig een DNA test uitvoeren en hiermee vaststellen dat je werkelijk familie bent van iemand, maar ook om jezelf uit te sluiten.

Naast absolute discretie en betrouwbaarheid krijg je ook de laagste prijs voor jouw DNA test. Ook krijg je een uitstekende service en dienstverlening.  Je kunt ook zelf een testpakket bestellen voor een wangslijm-onderzoek. Daarin krijg je een dubbele set van monsternemers zodat je de test 2 keer kunt uitoefenen. Mocht het niet lukken om daaruit een DNA profiel te isoleren dan ontvang je een nieuw testpakket en wordt de DNA test nogmaals uitgevoerd, zonder dat je daarbij extra kosten hoeft te betalen.

Welke DNA test ?

Consanguinitas biedt een totaalpakket aan DNA testen voor zeer betaalbare prijzen. Daarnaast zijn voor de meeste testen ook andere aanvullende diensten beschikbaar zoals versnelde DNA testen, spoedtest, extra rapporten of forensische monsters.

Vaderschaps-test

Een vaderschaps-test wordt uitgevoerd als je het vaderschap tussen een vader en kind wilt laten onderzoeken. De test kan zowel informatief als rechtsgeldig worden uitgevoerd. De informatieve test kun je thuis zelf uitvoeren. Bij de rechtsgeldige vaderschaps-test dient een onafhankelijke getuige DNA van je af te nemen en om deze te identificeren. Een vaderschaps-test wordt meestal uitgevoerd in situaties waarbij de vader, moeder of het kind twijfelt over het biologische vaderschap. Ook kan zo een test worden afgenomen bij een echtscheiding, adoptie, erkenning of erfenis. Verder is het mogelijk om een prenatale vaderschaps-test uit te oefenen. Tijdens je zwangerschap heb je dus duidelijkheid wie de biologische vader van je kind is.

Moederschaps-test

Een moederschaps-test voer je uit als je een vermeende relatie tussen een moeder en kind wilt laten onderzoeken. In veel gevallen wordt zo een test uitgevoerd als er sprake is van adoptie. De test kan zowel informatief als rechtsgeldig worden uitgevoerd, identiek aan de vaderschaps-test. Zo een test wordt toegepast bij adoptiezaken, een gezinshereniging, na IVF of als men het vermoeden heeft van verwisselende baby’s.

Testen tussen broers en/of zussen

Met de broer/zus relatietest wordt de relatie’s tussen broers en zussen onderzocht. Vaak wordt zo een test ook afgenomen als men het biologisch vaderschap of moederschap wilt onderzoeken. Ook door middel van een y-chromosomen-test of x-chromosomen-test kan men biologische broer of zus relaties onderzoeken.

De familierelatie-test is een DNA test waarbij men relaties tussen twee familieleden gaat onderzoeken. Dit kan zijn een opa en een kleinkind, een oom en neefje of een tante en dochter. Zo een test kun je ook met een Y- of X chromosmen-test onderzoeken. Voor genealogisch onderzoek wordt de y-chromosomen-test gebruikt voor testen in de mannelijke lijn en de x-chromosomen-test voor de vrouwelijke lijn. Met een DNA tweelingtest wordt onderzocht of een tweeling één-

Ook kun je een DNA test afnemen om jouw afkomst en bio geografische  achtergrond in kaart te brengen. Je DNA wordt onderzocht en men gaat kijken als er een match is met andere populaties en rassen. Soms kan het zelfs voorkomen dat je verre familie hebt wonen in een ander land. Een DNA test kan je dus veel vertellen over jezelf en je familiegeschiedenis. Vooral als je met enkele vragen rondloopt omtrent verwantschap is een DNA test een handig hulpmiddel.